Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

6ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι κόντρα στη βροχή - Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δείτε τις φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που κορύφωσε τις εκδηλώσεις του 6ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού.

Οι Άλμωπες κόντρα στον βροχερό καιρό «το έδωσαν και κατάλαβε», ξεφεύγοντας για λίγο από την σκληρή καθημερινότητα.

Όσοι πάλι προτίμησαν να μείνουν στο σπίτι, παρακολούθησαν ζωντανά την παρέλαση από το Aridaia News.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε ένα μπράβο στον Δήμο Αλμωπίας που παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση τόλμησε και ένα ακόμη μεγαλύτερο μπράβο σε όλους όσοι έγιναν χορηγοί στους οποίους οφείλεται κατά βάση η επιτυχία της διοργάνωσης.

Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξαν η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα, οι οποίες με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών έφεραν εις πέρας την δύσκολη, για καιρούς κρίσης, αποστολή τους.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθούμε και στις δύο παρουσιάστριες και τον έναν παρουσιαστή της παρέλασης, οι οποίοι έδωσαν τον ρυθμό και δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες:




























































 

16 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ?ΠΡΟΜΑΧΙΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι προμαχοι φίλε μου δεν είναι για τα καρναβάλια...μπορείς να καμαρωσεις τη νεολαια στη παρελαση της 25ης Μαρτίου

      Διαγραφή
    2. περυσι ομως ητανε.... ειχανε κατεβασει και αρμα...

      Διαγραφή
  2. sigxaritiria stous parousiastes tous ethelontes kai se olous osous voithisan gia na ginei to karnavali. na eiste kala oloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΧΟΡΤΑΓΗ Merkel ΞΕΧΩΡΙΖAN...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. wraia htan ola, ala o kairos mas ta xalase. omws to bradi htan akoma pio teleia sta club. :-) ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. mporeis pala na min graptseis tpt.. episis mporeis na ektimiseis tin prospa8ia kapion allon..esto kai an den sou arese

      Διαγραφή
    2. ελεος...του χρονου φιλε/η περιμενουμε την βοηθεια σου ωστε να βελτιωθει το καρναβαλι!!

      Διαγραφή
  6. μπραβο σε οσους βοηθησαν στο καρναβαλι...οι Λουτρακιωτες σαρωσαν..εχουν ψυχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PRAGMATIKA!!! AYTO TO ARMA EIXE TIS PRODIAGRAFES... einai oreo na blepeis prospa8ia ... pisteyo ta paidia dosan megali axia sto karnabali mas me ayto poy ekanan! an aneboume ligo epipedo oloi mas..8a arxisoume na proselkioume poli kosmo! den nomizo oti i kria brusi exei kati parapano na dosei! ..blepete omos poso kosmo mazeuei!!

      Διαγραφή
  8. "σημαντικό ρόλο έπαιξαν η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα, οι οποίες με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών έφεραν εις πέρας την δύσκολη, για καιρούς κρίσης, αποστολή τους. " εντάξει μας δουλεύετε έτσι? για πια επιτυχία και ποιά οργάνωση ακριβώς μιλάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω που δεν ειμαι απο την περιοχη σας,εχω να πω πως καθε χρονο ο καιρος σας τα χαλαει την Κυριακη, ενω το Σαββατο στο καρναβαλι της Εδεσσας παντα κανει καλο καιρο.Του χρονου να γινει το Σαββατο...Επισης το ΛΟΥΤΡΑΚΙ εγραψε!!!Του χρονου θα περιμενουμε περισσοτερα απ'ολους...ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ! ΑΡΙΔΑΙΑ,ΕΔΕΣΣΑ,ΞΑΝΘΗ,ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ, ΠΑΤΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΙΨΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
    ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΣΩΣ, ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ (ΑΡΙΔΑΙΑ) ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ"..ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ/Η , ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ !!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News