Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κώστας Ζουράρις στην Αριδαία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρουσία αρκετού κόσμου η εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας η εκδήλωση με θέμα «Οι συμφωνίες πτώχευσης και καταστροφής της Ελλάδας» και «Η δημιουργία παλλαϊκού μετώπου ως η μοναδική προοπτική σωτηρίας για τον τόπο μας».

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Ζουράρης Κώστας Μέλος Συμβουλευτικής του Κ.Α.Π., πολιτικολόγος, πολιτικός επιστήμονας, ο Νεάρχου Περικλής Πρέσβης επί τιμή και η Τουτουντζίδου Μαριάνθη μέλος πολιτικού συμβουλίου της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών.

Αρχικά τον λόγο πήρε η κ. Τουτουντζίδου η οποία αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της «Σπίθας» και ανέφερε ότι η Κίνηση μετρά 100 περίπου οργανώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όπως είπε, «η Σπίθα επέβαλε την αντίσταση και την ανυπακοή, η οποία είναι πλέον χρέος των πολιτών, αφού οι πολιτικοί παρέδωσαν τη χώρα στους ξένους».

Στη συνέχεια ο κ. Νεάρχος αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή ιδέα και στη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτή.

Τέλος, ο λόγος δόθηκε στον κ. Ζουράρι ο οποίος τα είπε έξω απ’ τα δόντια όπως συνηθίζει...

«Παραδίδουμε στις επόμενες γενιές μια δεμένη Ελλάδα» τόνισε και συνέχισε: «Ότι έγινε ξεγίνεται. Μη σας πιάνει η εθνική κατάθλιψη. Ο εχθρός αυτή τη φορά ήταν αόρατος γιατί δεν φορούσε στολή. Όμως όλα όσα υπογράφηκαν μπορούν να ακυρωθούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγώνας». Επίσης αναφέρθηκε στους πολιτικούς λέγοντας πως «η εσχάτη βλακεία των Παπανδρέου, Σαμαρά, Πετσάλνικου και άλλων, συνδέεται με την εσχάτη προδοσία». Το αισιόδοξο μήνυμα που πέρασε ήταν ότι «δεν χάθηκε τίποτα. Μπλέξαμε όμως όλα αλλάζουν. Νικηθήκαμε. Αυτά που λένε αυτοί οι ξεπουλημένοι είναι αθλιότητες. Έχουν μέσα τους την υποδούλωση. Τώρα αγώνας».

Στη συνέχεια ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης έκανε η Σπίθα Αλμωπίας.

 

5 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτά που κατάλαβα από την σημερινή συγκέντρωση της ΣΠΙΘΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ στην Αριδαία:
    Οι άνθρωποι δεν ήρθαν να μας πουν ότι κάνουν κόμμα, ότι κατεβαίνουν στις εκλογές, ότι θέλουν εγγραφές, μέλη κλπ, δεν ζήτησαν ούτε μία στιγμή ψήφο και άλλα τέτοια.
    Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο της συγκέντρωσης.
    Εγώ κατάλαβα ότι ήθελαν πιο πολύ να αφυπνίσουν, να προβληματίσουν και ναι, γιατί όχι, να μας καλέσουν σε αγώνες.
    Και μας είπαν ξεκάθαρα να μην περιμένουμε ήρωες να μας σώσουν. Δεν υπάρχουν. Ούτε αυτοί είναι.
    Έχουμε ηττηθεί. Αλλά τώρα που ηττηθήκαμε είναι καιρός να αγωνιστούμε για να ελευθερωθούμε.
    Το σημαντικό είναι να ξεκινήσουν οι αγώνες.
    Οι αγώνες δεν ξεκινάνε πάντα για να δούμε και να ζήσουμε την νίκη τους.
    Αρκεί να μπούμε στον αγώνα που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν να ξεκινήσουν
    και μας εμπνέουν να ακολουθήσουμε.
    Και το μήνυμα είναι ότι αυτοί οι αγώνες δεν θα μας δώσουν την νίκη άμεσα, αύριο, μετά τις εκλογές.
    Ας αγωνιστούμε όχι για μας και την δική μας ζωή αλλά για των παιδιών μας. Και κυρίως για να δείξουμε στα παιδιά μας τον δύσκολο δρόμο του να αντιστέκεσαι και να αγωνίζεσαι γιατί ο δρόμος είναι μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vlepo stin foto atoma xoris na thelo na thikso kanenan sympoliti mas idiaiterou(ypsilou)epipedou kai morfomena.giati oloi aytoi otan erxontai oi ekloges na min akolouthoun tetoies fones kai na ginomte stratiotakia ton 2 poulimenon komaton?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΠΙΘΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.ΠΡΩΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΥΣΙΧΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6972488797 ΚΩΣΤΑΣ.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΚΑΤΙ ΔΕΚΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ARIDAIA NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.ΣΠΙΘΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας στην προσπάθειά σας!

      Aridaia News

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News