Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΛΜΩΠΟΣ: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην ομάδα

Το υπάρχον ρόστερ αναμένεται να ενισχυθεί με παίκτες εγνωσμένης αξίας

Με όνειρα και φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι την άνοδο στη Γ’ Εθνική ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Αλμωπός την περασμένη Δευτέρα, υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού Λεωνίδα Μπίλη και του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Τσαμαρδού.

Παρουσία της νέας Διοίκησης του Κώστα Γάτσου, ο οποίος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το παρόν έδωσαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας που έχουν πολλές προσδοκίες.

Το υπάρχον ρόστερ αναμένεται να ενισχυθεί με παίκτες εγνωσμένης αξίας (ακούγονται τα ονόματα των Τσιτλακίδη και Λαζαρίδη που έχουν περάσει από τον Πιερικό, όπως και του Γιώργου Λεκκάκη που πέρσι αγωνίστηκε στην Ελπίδα Έδεσσας), που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες που δεν τα βρίσκουν με τη διοίκηση όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν συμφωνήσει τρεις από τους πλέον έμπειρους παίκτες, οι Άρης Χρήστου, Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Μπογδάνης.

Στην πρωτη προπόνηση συμμετείχαν οι Γιώτης Μιτιτενίδης (ΜΑ Όρμας), Γιάννης Σπανίδης (Όλυμπος Αψάλου), Δημήτρης Φανιάδης (ΠΑΣ Ξιφιανής), Χρήστος Τσαουσίδης (ελεύθερος), οι οποίοι θα κριθούν από την τεχνική ηγεσία αν θα γίνουν παίκτες του Αλμωπού, όπως και κάποιοι νεαροί παίκτες του Εθνικού Αριδαίας και οι Γιάννης Τσόλκας (ελεύθερος από Κ20 Βέροιας), Παναγιώτης Αβραμίδης και Δημήτρης Κοβάτσης (ελεύθεροι από την Κ20 Ατρόμητου Αθηνών) με αρκετές ελπίδες απόκτησής τους από τους κυανόλευκους.

2 σχόλια:

  1. ΑΡΙΔΑΙΑ NEWS υπαρχουν και αλλα παιδια που ειναι εκει,καλα ειναι να πατε και ακομη μια φορα στο γηπεδο για την καλυτερη ενημερωση των σερφ, και την αξιοπιστια την δικη σας..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ 3.20 ψαχνεις κάτι που δεν ξέρεις ή θες να μαθαινεις τα νεα των αντιπαλων σου? απο καλοπροαιρετη περιεργεια ρωταω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News