Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την παρέλαση της Αριδαίας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αριδαία:

















































































































6 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

    (Μια συμβουλή για τους καθηγητές:
    Μη βάζετε με το ζόρι παιδιά που δεν θέλουν στην παρέλαση . Δε θέλουμε να βλέπουμε σκερβελέδες να παρελαύνουν. Το φταίξιμο δεν είναι των παιδιών είναι δικό σας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ο Παυριανιδης θεοςς ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν υπήρχε η αυστηρότητα των καθηγητών που αφορά στη συμμετοχή των μαθητών στην παρέλαση λέω με βεβαιότητα πως οι μαθητές που θα έκαναν παρέλαση θα ήταν πολύ λιγότεροι από τον αριθμό μαθητών που φαντάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ......ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΤΡΑΒΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ARIDEA NEWS;;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας σταματησει αυτη η αηδια με το χερι στη τσεπη και γροθια στο λυκειο!αυτο πια δεν ειναι παρελαση!καπου το εχουνε χασει το νοημα οι καθηγητες τους μαλλον, οι γυμναστες δηλαδη.... ουτε πασαρελα πανε να κανουνε , ουτε να δειξουν οτι κανουν τη διαφορα!ντροπη!και ξαναλεω δεν φταινε τα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News