Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Νέα ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Παραιτείται και ο Ζαχαριάδης από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος δεν συμφωνεί με την πρακτική που λέει ότι ο κάθε πρόεδρος είναι υπεύθυνος και για παραλείψεις απερχόμενων διοικήσεων

Πρωτοφανή είναι τα όσα συμβαίνουν στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Μετά τις παραιτήσεις του Χρήστου Χουρσόγλου και της Μαρτίνας Ζιάκα, τώρα ήρθε η σειρά του Κώστα Ζαχαριάδη να υποβάλλει την παραίτησή του από την προεδρία μία μέρα μετά την εκλογή του.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Aridaia News, ο κ. Ζαχαριάδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο και του ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να υποβάλλει την παραίτησή του και μάλιστα στην αρχή της επόμενης βδομάδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος δεν συμφωνεί με την πρακτική που λέει ότι ο κάθε πρόεδρος είναι υπεύθυνος και για παραλείψεις απερχόμενων διοικήσεων, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δουλέψει όπως πρέπει.

Έτσι, ο Δήμαρχος καλείται να διαχειριστεί μία μεγάλη κρίση, η οποία δεν αφορά μόνο το πολιτικό σκέλος, αλλά κυρίως το πρακτικό, μιας και η κατάσταση στη ΔΕΥΑ έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

30 σχόλια:

  1. έτσι έτσι....χαμένη περίοδος....ας παραιτηθεί ο δημήτρης από δήμαρχος. δεν έχει το ανάστημα να βοηθήσει τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταζεστε τι εχει γινει στις προηγουμενες διοικησεις? και ναι ειναι αληθεια, τι φταιει ο νεος προεδρος για τουςπροηγουμενους? γιατι να επομισθει τις ευθυνες αλλων? οταν ο νεος εχεις διαθεση να βοηθησει, να προσπαθησει, γιατι να κατασταφει ηθικα και οικονομικα για αλλους; νομοι ειναι αυτοι? πως θα ευγιανθουν οι επιχειρησεις με τετοιους νομους? οποιοςδηποτε ηταν στη θεση του, το ιδιοθα εκανε. κανεις δεν θα δεχθει να πηρωνει τα χρεη του παπακωνσταντινου, του ζιακα κ.τ.λ.. τωρα η κυρια ζιακα ας αναλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χουρσόγλου στην καθημερινότητα μπάτσης στη δευα. η μονη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ άδικοι οι νόμοι για ευθύνη των νέων προέδρων από τις ατασταλίες προηγούμενων διοικήσεων. Αλλά δεν τα διαβάζουν όλα πριν αναλάβουν την θέση.
    Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα όσο άδικο σαφέστατα και αν είναι αυτό το νομοθετικό πλαίσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν εχεις ελεγχο απο σδοε ποιος θελει να πηγαινει μαρυρας σε δικασηρια.... γι αυτο παραιτουντε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητοί Δημότες ! Τι νομίσατε? ότι μπήκαμε στα κοινά για το καλο του τόπου? εμείς ελπίζαμε καμια εύκολη θεσούλα στο Δήμο, κάτι σαν χόμπυ, κάτι έτσι να γεμίζει το πρόγραμμα μας και να πέφτει ο μισθός απ το Δήμο ,τη Δημ.επιχείρηση , από κάπου βρε αδερφε.
    Τι το πέρασαν? νομίζουν ότι εμείς θα βγάλουμε τα κάστανα απ τη φωτιά? ότι θα δουλέψουμε με μεράκι επί ώρες χωρίς ωράριο? ότι θα ματώσουμε για το καλό της Αλμωπίας? μπα!! Τι μας πέρασαν? κορόιδα? Οχι! εμείς δεν είμαστε Κορόιδα! Εμείς είμαστε ξύπνιοι!!! Δεν μπορεί όλο και ένα πόστο θα υπάρχει χωρίς ευθύνες για μας τους αιρετούς που...θέλουμε να οδηγήσουμε το τόπο σε καλυτερες μέρες.
    Δοξάστε μας...!
    υγ.οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστασεις και πρόσωπα στο Δήμο Αλμωπίας είναι τυχαία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως νομίσατε ότι κατεβήκαμε υποψήφιοι επειδή γνωρίζαμε τα προβλήματα και είχαμε διάθεση να ασχοληθούμε;Ότι μπορούσαμε να δώσουμε λύσεις ή ότι είχαμε κάποιο σχέδιο στο μυαλό μας; Ή μήπως νομίσατε ότι είμαστε στα αλήθεια ικανοί και άξιοι ώστε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και προβλήματα που δεν ξέραμε.Μήπως πιστέψατε ότι είχαμε στ΄αλήθεια προσόντα;Μεγάλα σόγια είχαμε και όρεξη μεγάλη για γλείψιμο των ψηφοφόρων ώστε να εκλεγούμε είχαμε.
      Θα προσέθετα εγώ .Επίσης πάσα ομοιότητα τυχαία

      Διαγραφή
  7. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΌΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1998-2002 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος ενημερώνεται, αμέσως φεύγει από τη ΔΕΥΑ . Ποιος ξέρει τι φίδια και σκελετους βρίσκει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές υποτίθεται ότι γνωριζαν που πάνε και αισιόδοξοι δήλωναν ότι έρχονται καλύτερες μέρες.Τουλάχιστον ας αγωνιστούν και στο τέλος θα φανεί το αποτέλεσμα.Ούτε αγώνα δεν θέλουν να δώσουν κάποιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή δεν γνώριζαν τι παραλαμβάνουν;και γιατι μπαινόβγαιναν από τον Ιούνιο στο δήμο. Σε ποιους τα πουλάτε αυτά κύριοι; Είμαστε για γέλια που ψηφίσαμε αυτούς. Τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ατολμία? φόβος αναληψης ευθυνών? έλλειψη γνώσεων? τι απ όλα συμβαίνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ....
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για ποιο λογο ασχολουνται με τα κοινα?μονο για μπλαμπλα ειναι ολοι.ας αναλαβουν τις προεκλογικες τους υποσχεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ.( ΞΥΠΝΑΤΕ) ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΝΑ ΕΚΛΈΞΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ Γ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. den kanei o mpinos... megalo lathos pou ton psifisame... enas psifoforos tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το σωστό είναι να αναλάβει Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ο ίδιος ο δήμαρχος Κος Μπίνος. Αφού έχει την πρώτη ευθύνη και δεν βρίσκεται κάποιος ικανός και διαθέσιμος δημοτικός σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.

      Διαγραφή
  17. Γιατί δεν αναλαμβάνει και την ΔΕΥΑ. ο Δήμαρχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειναι τελικο παραιτηθηκε και ο κωστας. ο επωμενος ας ετημαζεται σιγα σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ti nomizan mono to miniatiko tha pernoyne. ante nte na sas doyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δεν νομιζω πως υπαρχει λυση ουτε μετα 5-6 ατομα , ουτε με τον δημαρχο.΄ο νομος ειναι σκληρος και αδικος.οποιος αναλαβει, θα πρεπει να ξερει οτι ειναι πιθανο να του κατασχεθει η περιουσια, να παει φυλακη. κι ας μην φταιει. ο τελευταιοσ θα πληρωσει για τους προηγουμενους. δυστυχως ο νομος ειναι αυτος και καμια προβληματικη επιχειρηση δεν θα καταφερει να ορθοποδησει. γι αυτο λοιπον ας μην λεγονται ανοησιες. κι αυτοι που τις λενε ας βρουνε καλυτερη λυση 'η ως εθελοντες και αφου αγαπουν τοσο πολυ τον τοπο τους, να αναλαβουν αυτοι. κοιτατε πισω τι εγινε. οχι σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο ένας σύμβουλος προτείνει στον άλλον να πέσει στη φωτιά.- Έλα ρε κολητε ! Κάνε μια βουτιά! βάλε λέει ο Χου τον Μπατση δευα κι εμενα στην καθημερινότητα! Γεια σου ρε Χουρσ με τα ωραία σου!!!!
    υγ πολλά απ αυτά που κατακρίνει ο κόσμος αφορουν και ανθρώπους της αντιπολίτευσης!!! Μην νομίσουν μερικοί ότι η αδυναμία των στελεχών του δήμαρχου δεν χαρακτηρίζει κι άλλους δημ συμβούλους άλλων συνδυασμών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας μπει ο Σωτηριαδης να βαλει ταξη και στην δευα !αλλα μονο για να συντονιζει και να κατευθυνει ειναι και στα δυσκολα οι αλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News