Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: Δείτε τι έγινε στους αγώνες Α' κατηγορίας του Σαββάτου

Λίγα λόγια για τους αγώνες πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014:

 
ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 – 3

Ανώτερος ο Φίλιππος Γιαννιτσών πέρασε εύκολα από τον Πρ. Ηλία επικρατώντας με σκορ 1 – 3 του τοπικού Άρη που μέχρι στιγμής δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, έδειξαν ανωτερότητα και έφτασαν άνετα στο τρίποντο βελτιώνοντας τη θέση τους στη βαθμολογία, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας καθώς η ανανέωση που έχουν κάνει μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει καρπούς. Σκόρερ των νικητών οι Γιώργος Καπητανίδης (3’, 60’), Μάκης Καρυπιάδης (40’), ενώ των γηπεδούχων ο Γιώργος Κοκόζογλου (76’). Διαιτητής Βαμβακάς Φ. (Περδίκας – Χατζηπέγιος).

Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 4 – 1

Σαρωτικός ο ΜΑ Αρσενίου επικράτησε με σκορ 4 – 1 της Νίκης Αξού και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα. Αμφίρροπο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς και είχαν το ψυχολογικό πλεονέκτημα, ενώ στην επανάληψη με ένα εκρηκτικό δεκαπεντάλεπτο εξασφαλίστηκε η νίκη από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολλά αμυντικά κενά και το πλήρωσαν με την ήττα. Σκόρερ των νικητών οι Τάσος Καθρέπτης (14’), Γιάννης Μιχαηλίδης (50’, 70’), Μάριος Γάτσος (63’), ενώ των ηττημένων ο Ουρούτσι (74’). Διαιτητής Πασλαμούσκας (Ζγουρός – Βαμβακάς Κ.).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2 – 1

Με νικητή τον Άρη Παλαιφύτου τελείωσε το ντέρμπυ της ημέρας με σκορ 2 – 1 επί του Φιλίππου Σταυροδρομίου. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν με τα δύο γρήγορα τέρματα τους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν αρκετές φορές να μειώσουν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι κάτι που κατάφεραν προς το τέλος του αγώνα, χωρίς να αποφύγουν όμως την ήττα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πήραν μια ακόμα νίκη και αποτελούν μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Σκόραραν για τους νικητές οι Γιώργος Σταυρίδης με αυτ. (8’) και Κώστας Κουδέρης (20’), ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Αλέξης Γεωργιάδης (85’). Διαιτητής Καρυπίδης (Συρώκας – Αλμαλιώτης).

ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ – Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ 5 – 3

Αγγλικό σκορ στην Κερασιά όπου ο τοπικός ΠΑΟ υποχρέωσε τους Προμάχους στην πρώτη τους φετινή ήττα με σκορ 5 – 3 σε ένα παιχνίδι που οι φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί δεν ήθελαν να τελειώσει. Το ματς ήταν θαυμάσιο, οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς διαφορά δύο τερμάτων, έκαναν πολύ καλή εμφάνιση επιθετικά, όπου ήταν φανταστικοί σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αμυντικά ήταν τραγικοί και όταν δέχεσαι πέντε τέρματα εκτός έδρας δύσκολα έχεις τύχη. Σκόραραν για τους νικητές οι Μιχάλης Τοτίδης (22’), Δημήτρης Ι. Τρίψης (60’), Αντώνης Πασσαλής (75’, 88’), Δημήτρης Α. Τρίψης (83’), ενώ για τους ηττημένους οι Γιώργος Νάνος (70’), Νίκος Νάνος (79’), Γιάννης Πρόικος (87’). Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος (Κουκούλης Σ. – Παναγιωτίδης).

Μ.Θ. ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ 1 – 0

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έγινε στο Λυκόστομο όπου η τοπική Μ.Θ. υπέταξε δύσκολα με σκορ 1 – 0 τον Μακεδονικό Ίδας και ανάσανε βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγάλο πάθος, κυνήγησαν τη νίκη και καλύτεροι στο πρώτο μέρος κατάφεραν να σκοράρουν και να κρατήσουν το σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν στην επανάληψη όμως έδειξαν φλυαρία στην τελική προσπάθεια και υπέστησαν την ήττα φυσιολογικά. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Κοσμάς Κοκτσίδης (27’). Διαιτητής Καραγιάννη (Θεοδωσιάδης – Αθανασίου).

ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ – Μ.Α. ΟΡΜΑΣ 2 – 1

Πήρε φόρα ο Ευρωπός Φούστανης που πήρε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη επικρατώντας δύσκολα με σκορ 2 – 1 του Μ.Α. Όρμας. Το ματς ήταν αμφίρροπο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, πήραν το προβάδισμα, όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και ισοφάρισαν για να γίνει το ματς ρώσικη ρουλέτα με τον Ευρωπό να φτάνει τελικά στη νίκη που σημαίνει και μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Σκόρερ των νικητών οι Μπάμπης Χαραμαλής (πεν. 30’), Πέτρος Ρώμας (83’), ενώ των ηττημένων ο Χρήστος Σαμαράς (πεν. 78’). Διαιτητής Σελεμίδης (Κύρρου – Σταμανίκη).

ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 2 – 1

Καλύτερη η Ένωση Τσάκων επικράτησε με σκορ 2 – 1 της Αναγέννησης Δωροθέας και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα βελτιώνοντας την βαθμολογική της θέση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, παρά τον δυνατό αέρα που υπήρχε δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, έφτασαν δίκαια στη νίκη, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν άσχημοι, κυνήγησαν το θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν είχαν λύσεις σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και έτσι υπέστησαν δεύτερη διαδοχική ήττα. Σκόραραν για την Ένωση οι Λευτέρης Φουντουκίδης (39’), Τάσος Ιωάννου (53’), ενώ σκόρερ της Αναγέννησης ήταν ο Χρήστος Τσαβδάρης (44’). Διαιτητής Τρυψιάνης (Αποστολούδας – Βέλκος).

4 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΣΑΚΟ ΔΩΡΟΘΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΑΜΕΝΕΣ 10 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΩΡΟΘΕΑ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΣΟΥΝ ΦΙΛΕ..ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΤΣΑΚΟ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ...

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΣΕ ΑΛΛΟ...ΔΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΑΠΟ ΤΟ 70' ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΕΧΑΣΑ ΠΕΝΤΕ ΤΕΤ ΑΤΕΤ.ΑΝ ΣΟΥ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΦΑΕΙ ΤΕΣΣΑΡΑ.ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΟΥΤ.ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News