Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Let’s Do It Almopia: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η δράση των εθελοντών! (ΦΩΤΟ)

Let’s Do It Almopia!

Μια μεγάλη δράση, που απ’ ότι φαίνεται ήταν μόνο η αρχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/4/2015 στην Αριδαία.

Μικροί και μεγάλοι, χάρισαν προσωπική εργασία και χρόνο με στόχο να χαρίσουν στο Δασάκι της Αριδαίας τη χαμένη του αίγλη.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της περιοχής μας και αυτό καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι κάτι αλλάζει στον ευλογημένο τόπο μας και πως δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που νοιάζονται πραγματικά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.


Σύντομα στο Aridaia News θα δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ, καθώς επίσης και σημαντικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση.

Το σίγουρο είναι πως έγινε μια πολύ καλή αρχή και αξίζει να σημειώσουμε πως η πρωτοβουλία αυτή ξέφυγε από τον συμβολικό χαρακτήρα που είχε εξ' αρχής και έγινε ουσιαστική δουλειά, χάρη στην όρεξη των εθελοντών, μικρών και μεγάλων, για προσφορά.

8 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια σε όλους.Πολύ καλή δουλειά.Αγαπάμε Δασάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ανέβασε κ ο δήμαρχος της φωτό. Φόρεσε και την μπλούζα πανω απο το σακάκι και χώθηκε στην δουλειά των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμότατα συγχαρητήρια. Το μεγαλείο του εθελοντισμού!!!!!!!
    Άριστα 10 σε όλους για την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή.
    Κάτω από τη βάση για τον τίτλο της εκδήλωσης στα αγγλικά (Let’s Do It Almopia). Τόση ξενολαγνεία πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας κουφανες, αναλαμβανεις απο αυριο την επιμελεια και το στησιμο.....Σταυρο παρτονε

      Διαγραφή
    2. Τι σε κούφανε ρε φίλε; τα Θερμότατα συγχαρητήρια. Το μεγαλείο του εθελοντισμού!!!!!!! (;)
      το Άριστα 10 σε όλους για την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή.(;) ή το σχόλιο για την ξενολαγνεία;

      Διαγραφή
    3. Δεν πρόκειται περί ξενολαγνείας. Η δράση έγινε στο πλαίσιο του Let's do it Greece, το οποίο με τη σειρά του ανήκει στο Let's do it World. Σε όλο τον κόσμο τη συγκεκριμένη μέρα γίνονται εκδηλώσεις εθελοντισμού και ευεσθητοποίησης απέναντι στο περιβάλλον. Οι περισσότερες πόλεις της Ελλάδας είχαν την Κυριακή δράσεις αντίστοιχες με αυτή που έγινε στην Αριδαία.

      Διαγραφή
  4. Μπράβο να έχει και συνέχεια . Στην Ελλάδα πασχουμε από συντήρηση , φτιάχνουμε ένα έργο οτιδήποτε δρόμους, πλατείες, πάρκα,παιδικές χαρές, και μετά καμία συντήρηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News