Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Οι μαθητές του Εξαπλατάνου συναντήθηκαν μετά από 10 χρόνια... στα ίδια μέρη! (ΦΩΤΟ)

«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους...»

Στις 15/05/2005 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' Γυμνασίου Εξαπλατάνου, δώσανε ένα ραντεβού. Να επανενωθούν μετά από 10 χρόνια και να θυμηθούν τα παλιά.

Η Έφη, η Μαρία, ο Άνθιμος, ο Δημήτρης και άλλοι περίπου 14, πάρα τις υποχρεώσεις τους ήταν παρόντες στο Δασάκι και μοιράστηκαν όλοι μαζί αναμνήσεις γέλιου μέχρι δακρύων.

Η ηλικία άλλαξε, η εμφάνιση άλλαξε και αυτή με την σειρά της, ένα όμως δεν άλλαξε : η εφηβική τους παρορμητικότητα και τρέλα που έμεινε ανέγγιχτη στον χρόνο.


Κέφι, γλέντι και χορός τους συνόδευσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Υ.Γ. 1: Για εκείνους τους συμμαθητές που ήταν στο εξωτερικό και δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να παρευρεθούν, όπως και για εκείνους που δεν κατάφεραν να έρθουν, «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους...».

Υ.Γ. 2: Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή μας κ. Σπυριάδη Σπυρίδων που παρευρέθηκε στην παρέα μας και έγινε ένα με εμάς.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News