Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ανησυχία για τους σεισμούς στην Αλμωπία - Επίσημη ενημέρωση ζητούν οι πολίτες

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια ενημέρωσης ή καθησυχασμού από τις αρμόδιες αρχές

Ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Πέλλα, καθώς σημειώθηκε στις 16/5/2015 στις 19:30 νέος σεισμός 2,2 ρίχτερ με επίκεντρο 24 χλμ Βόρεια - Βορειοανατολικά της Έδεσσας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη σεισμική δραστηριότητα, η οποία γίνεται κυρίως αισθητή στην Ανατολική Αλμωπία, ενώ πολλές είναι οι κρούσεις που δεχόμαστε από το Θεοδωράκι, όπου μας αναφέρουν ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα «κουνιούνται».


Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια ενημέρωσης ή καθησυχασμού από τις αρμόδιες αρχές, ενώ αμέτοχοι παρακολουθούν η Π.Ε. Πέλλας και ο Δήμος Αλμωπίας.

Θα ήταν καλό και χρήσιμο να σταλεί από τον Δήμο ένα έγγραφο στις σεισμολογικές υπηρεσίες, ώστε να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση.

9 σχόλια:

  1. το άρθρο λέει ακριβς τι πρέπει να κανει και ο Δημος και η Αντιπεριφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα τους σεισμους ρε παιδια............αν μπειτε και δειτε ποσοι σεισμοι γινονται καθε μερα μεταξυ 2 και 3.5 R θα παθετε πλακα που το θεωρειτε και σοβαρο θεμα...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη εμείς που ανησυχούμε στο νότιο Αιγαίο τι πρέπει να κάνουν να αυτοκτονήσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι να προετοιμαστουμε για το χειρότερο... Δεστε τα Έπιπλα όπως ντουλαπες κ βιβλιοθήκες... Βαλτε δέστρες στα ντουλάπια .. Απομακρύνεται εμπόδια απο το βασικό διάδρομο διαφυγης όπως παπουτσοθηκες κ καλόγερους κ.α. ... κάντε μια βόλτα στη γειτονιά σας και βρείτε ασφαλή μέρος αναμονής μακρυά απο βενζινάδικα, έτοιμοόπα παλιά κτήρια, κολώνες ΔΕΗ υψηλής τάσης.. Υ.Γ : κατά Μ.Ο απαιτούνται 30 προ σεισμοί μικρής έντασης έως 3ριχτερ .. ο κύριος με αυτα τα δεδομένα δε μπορεί να είναι μεγαλύτερος των 5,5 έως 5,8 ρίχτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ερθει η ωρα που θα ζησουμε αυτα που ζουν στο νεπαλ..δεν ειναι μακρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News