Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Δημάρχου Αλμωπίας... επειδή είπε ΝΑΙ!

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας

Η τρομοκρατία δεν πέρασε! Ο λαός αύριο θα δώσει την απάντηση του!

Θα δώσει την απάντηση του στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε, στον Σαμαρά, τον Σημίτη, τον Βενιζέλο, τον Θεοδωράκη, τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου.

Θα δώσει την απάντηση του στο ΣΚΑΙ, το MEGA, τον ΑΝΤ1, το STAR τον ALPHA. Και θα είναι μεγάλη και βροντερή, θα ακουστεί παντού!

Τον Έλληνα το μόνο που τον τρομοκρατεί είναι η έλλειψη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Χάσατε κύριοι! Οι Έλληνες δεν φοβούνται!

Και αφού όλοι κατάλαβαν πλέον το μέγεθος της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης που εξαπολύσατε, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο ίδιος ο λαός δε θα λυγίσει και θα σας τελειώσει!

Χθες πήρατε το μήνυμα πως δεν φοβόμαστε! Το μόνο που μας φόβιζε ήταν ο φόβος. Και τον νικήσαμε! Σας νικήσαμε!

Και αύριο θα το δείτε, πως οι Έλληνες θα επιλέξουν την ψήφο της αξιοπρέπειας της ελπίδας και όχι την ψήφο της υποταγής και της διαιώνισης των απεχθών μνημονίων που εσείς ψηφίσατε και υπηρετήσατε.

Ο λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ.

Όσο για την τοπική αυτοδιοίκηση, κατάφερε να διολισθήσει για ακόμα μία φορά σε ένα μεγάλο λάθος. Λες και παλεύει να πέσει στα μάτια ακόμα και αυτών των ίδιων που την ανέδειξαν. Οι φωτογραφίες μέσα στο δημαρχιακό κτήριο ανάμεσα στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ (!) εκλεγμένο δήμαρχο μας, με έναν βουλευτή ενός συγκεκριμένου κόμματος που προωθεί το ΝΑΙ και η προτροπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ(!) δημάρχου μας να ψηφίσει ο λαός της Αλμωπίας ΝΑΙ, μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλέσει. Κύριοι του δημαρχείου ο χώρος αυτός που βρίσκεστε είναι ιερός και θεωρούμε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες!

Άραγε ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει πόσοι είναι στο Δήμο μας οι φτωχοποιημένοι, οι κάτω από τα όρια της φτώχειας, οι κατεστραμμένοι, από αυτούς που φωτογραφίζεται μαζί τους; Και αν ναι, γι αυτό τι έχει κάνει; Αν όμως όχι, τότε τον αφήνουμε να τον κρίνουν οι συνδημότες μας!

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας

43 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ , ΕΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pou zoume reeee... xounta exoyme kai den to katalavame????? tha toy peite ti apopsi tha exei????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτιλίζουν την Αριστερά της ελευθερίας του λόγου....ντροπή σας ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ....ΑΊΣΧΟΣ....Η έπαρση, η αλαζονεία και η χούντα Σας θα τελειώσει γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλοι Δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ.
    Τα έχετε χάσει τελείως;
    Βλέπετε παντού εχθρούς. Η άλλη άποψη είναι για σας εχθρική. Πιστοί στο δόγμα Μπους, "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας". Εσείς κ. Σηφάκη συμφωνείτε μ' αυτά; Προσυπογράφετε; Εσείς κ. Τζάκρη; Κύριε Ζμία; Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος νους αρωστημένος το έβγαλε αυτο. Τάχιστα πάρτε απόσταση απο αυτά τα φασιστοειδή που έχουν παρεισφρήσει στους κόλπους σας . Αυτά τα αγράμματα σκουλήκια που μόλις ένιωσαν την εξουσία έβγαλαν στο φως οτι πιο σκοτεινό έχει να επιδείξει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ελευθερία του λόγου είναι για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κύριος Μπίνος και η παρέα του αφού έστειλαν τα εκατομυριακια τους στην Ελβετια μας παροτρύνουν να ψηφίσουμε ΝΑΙ. Καημένη Αλμωπία.. τι κουμάσι σου λαχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΙ,

      Διαγραφή
  7. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΔ Ω ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗΤΣΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;;;;;;;; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταπτυστη ανακοινωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε δε θα βγείτε άλλες φωτογραφίες πάνω στη μηχανή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπιας. Να παρέμβει αμεσα ο κ. Σηφάκης ώστε να αποδείξει οτι δεν φοβούνται την αντίθετη γνώμη και να προςτατεψει Τον δήμαρχο. Δημοκρατια έχουμε ρε παιδια, έλεος πια. Ολοι εχουν τη γνώμη τους. Τι φοβάστε πια τόσο πολυ; Ή μήπως δεν φοβάστε και απλώς θέλετε να μας δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..... ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλως Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μοιαζει και ουτε πεφτει στο επιπεδο του τσιρκοτσιριζα αλλα και με το κλεφτομανι πασοκ-νδ ..!! ΓΚΕΓΚΕ ???

      Διαγραφή
  12. ο κ. Δήμαρχος έχει δικαίωμα άποψης, όμως δεν έχει δικαίωμα να προσπαθεί να επηρεάσει ψηφοφόρους.Εξ άλλου απ ότι ξέρω η οικονομική κατάσταση του κ. Μπίνου διαφέρει από αυτή των άλλων συνδημοτών άρα το διάγγελμά του γιατί περισσότερο περί αυτού πρόκειται και όχι περί άποψης) πέφτει στο κενό. Ο άνθρωπος το κομματικό του χρέος έκανε , κακό είναι ?? ΑΜΑΝ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με τον δημαρχο διαφωνω καθετα ομως αυτη σασ η ανακοινωση σασ ντροπιαζει ανεπανορθωτα. ντροπη σασσ. επρεπε να σεβεστε τη δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποιοι συμμετέχουν σε αυτην την οργάνωση μελών,. μπορει να μας απαντήσει κάποιος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...........

      Διαγραφή
  15. Για την τοπική αυτοδιοίκηση μία ενδεχόμενη έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη και ο αποκλεισμός μας από τα ευρωπαϊκά κονδύλια θα είναι καταστροφική, καθώς θα οδηγήσει (ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ):

    • Στην απώλεια πόρων ύψους πολλών δισεκατομμυρίων από προγράμματα όπως το ΕΣΠΑ και το ΣΕΣ μελλοντικά, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, κλπ.

    • Στην κατάρρευση κρίσιμων δημοτικών και κοινωνικών δομών και υπηρεσιών. Προγράμματα όπως το Βοήθεια στο Σπίτι, ή η λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών, δεν θα μπορούν να συνεχιστούν.

    • Στην απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας σε όλους τους Δήμους, που αφορούν εργαζομένους μας που απασχολούνται σε δομές και υπηρεσίες που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα.

    • Στην αδυναμία εκτέλεσης σημαντικών έργων σε όλη τη χώρα, σε όλους τους Δήμους, όπως σχολεία, δρόμοι, πλατείες, αναπλάσεις, έργα ύδρευσης και αποχέτευσης κλπ.

    • Στην ακύρωση κρίσιμων κοινωνικών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού στη φτωχοποίηση εκατομμυρίων Ελλήνων.

    • Στην κατακόρυφη μείωση του αγροτικού εισοδήματος, αφού πλέον οι έλληνες αγρότες δεν θα έχουν πρόσβαση στα ευρωπαϊκά κονδύλια και τις αγροτικές επιδοτήσεις.

    • Στην πλήρη αδυναμία αντιμετώπισης, διαχείρισης και στήριξης των μεταναστευτικών ροών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ
    ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΣΗΦΑΚΗ, ΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΚΡΗ ??????????

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

    ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. που ζουμε ρε,επικοινωνειτε? ο καθενας εχει την αποψη του γι'αυτο και εχουμε δημοκρατια.θα βριζετε τον οποιοδηποτε εκει εξω που δεν εχει την δικη σας γνωμη?δεν παμε καλα σε αυτη τη χωρα τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κουφαθικα, τι αλλο θ ακουσω, ελεος ρε παιδια, τι δημοκρατια ειναι αυτη? Γιαννη βαλε ταξη, ρεζιλευομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς όλους τους αριστερούς και φίλους του όχι που κράζετε:
    Δηλαδή είναι κακό που υποστηρίζει το ναι? αυτή είναι η δημοκρατία των αριστερών? το ξέρετε πως ότι κίνηση υπάρχει στον δήμο από εργασία σε ανέργους είναι μέσω ΕΣΠΑ? το ξέρετε πως ή ευρώπη που δεν θέλετε έχει δώσει δουλειά με τόσα προγράμματα του δήμο σε χιλιάδες νέους? αλλα προκειμένου να το παίξετε ήρωες και επαναστάτες ξεχνάτε.... ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ άνθρωποι....
    και επειδή φαντάζομαι πως κάποιοι θα πείτε πως ''ναι ναι δουλειές με λεφτά πείνας΄΄ ... ξέρω πως μπορεί να ζορίστηκαν όσοι δούλεψαν μόνο ένα 5μηνο στον δήμο αλλά δεν πείνασαν....απλά ο Έλληνας έχει μάθει μόνο στο να παίρνει παχουλούς μισθούς και να πηγαίνει 3ημερα να κάνει τα λούσα του κλπ...έχω δουλέψει και γω με τόσα λεφτά και απλά περιόρισα κάποιες δαπάνες της καθημερινότητας μου που ήταν καθαρά περιττές και ίσως κακές συνηθειες του νεοπλουτισμού μας....δεν πεινασα , δεν ζορίστικα...και φυσικά θα ήθελα περισσότερα αλλα όταν η χώρα χρωστάει θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι θυσίες θα γίνουν.... βρισκόμαστε στη σύγχρονη εποχή που μιά χρεοκοπία θα μας πάει πολλά χρόνια πίσω...δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να βιώσουμε τι θα πεί χρεοκοπία πραγματική....
    (το όνομά μου δεν θέλω να το αποκαλύψω για τον λόγο του ότι με τόσο φανατισμό που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι κρίμα να δημιουργηθούν εντάσεις......ειλικρινά όμως δεν είμαι υποστηρικτής του Μπίνου και της ΝΔ..... απλά πρίν κράξετε κάτι σκεφτείτε λίγο....)

    ΥΓ (για τους επαναστάτες) όταν κάποτε λέγαν όχι οι Έλληνες δεν είχαν ουτε ψωμί να φανε...και όχι κάποιο ποσοστό...ΌΛΟΙ.... τώρα δέν το βλέπω να ισχύει...οπότε μην ακούμε δικαιολογίες ότι ''δλδ θες να μου πείς οτι τώρα έχουμε να φάμε?'' ΝΑΙ ΡΕ έχουμε.... όσο πας σε καφετέριες, πίνεις τσίπουρα και μπύρες μη μου πουλάς αριστεροσύνη....κοροϊδεύεις πρωτα τον εαυτό σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΎ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΣΤΕ ΑΚΤΥΠΗΤΟ ΤΡΙΟ. ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΣΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΠΑΝΙΖΕΛΟΣΑΜΑΡΑ .

      Διαγραφή
  21. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΣΑΒΑ.ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΩ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε τον Σαβα, γυριζει ταινια κινουμενων σχεδιων

      Διαγραφή
    2. Σάββα έχεις ξεφύγει τελείως. Είσαι αλλού γι αλλού. Αντε παρέα με τον Κασιδιάρη τώρα. Και γαμώ τις ανακοινώσεις έβγαλες. Αποφασίσομεν και διατάσομεν!!! Σηφάκη να τους χαίρεσαι τους τραμπούκους. Τί λέτε αύριο το πρωί αν κερδίσει το ΟΧΙ να τον γιαουρτώσουμε το Δήμαρχο;;;

      Διαγραφή
    3. δηλαδη ενας π.χ. δασκαλος μπορει να γυριζει απο μαγαζι σε μαγαζι , απο παρεα σε παρεα και να λεει την αποψη του, και ο δημαρχος δεν εχει αυτο το δικαιωμα.Κυριοι του συριζα δικαιωμα εχουν ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
    4. Οχι οποιοσδήποτε δασκαλος. Ο άσχετος εκ Γιουγκοσλαβίας που τα ξέρει όλα.

      Διαγραφή
    5. ΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ.

      Διαγραφή
  22. Συγνωμη ρε παιδια δηλαδη αν ηταν ο Σιφακης δημαρχος δεν θαδινε γραμμη? μπορειτε ν απαντησετε κυριε Σηφακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή ερώτηση, απάντηση δέν νομίζω νά πάρεις.Λυπάμαι γιά τόν Γιάννη, αυτή η επιστολή τούκανε κακό.

      Διαγραφή
    2. καμια απαντηση? περιμενω, υποκριτες.

      Διαγραφή
  23. Το να βγω στην καφετέρια και να πω το τι πιστεύω και το τι θέλω σε ένα δημοψήφισμα που δεν υπάρχουν πολιτικές αντίθεσης το καταλαβαίνω.
    Μάλλον δεν καταλάβατε κάποιοι και προπαντος ο δήμαρχος σας ότι αυτό είναι δημοψήφισμα δεν είναι εκλογές να πάρει κάποιος θέση στα πολιτικά του πιστεύω.
    Καλά είναι να καταλάβετε οι κολλημένοι ότι δεν ψηφίζετε κόμμα . Καλό βολι. Με τα ποστ που είδα στο θέμα δεν σας αξίζει Τπτ περισσότερο.... καληνύχτα ντουβαρια. Σας περιμένουμε στα ξένα με τα μυαλά που κουβαλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όλος ο κόσμος κατάλαβε λάθος την ανακοίνωση και τρίμαξε και συ φασιστοειδές που την έγραψες εννοούσες άλλο. Κάτι ανώτερο. Τόσο ανώτερο που εμείς τα βόδια δεν καταλαβαίνουμε. Φασίστες σαν και του λόγου σου , που ενοχοποιούν την άλλη άποψη, ξεφυτρώνουν εύκολα σε τέτοιες ανώμαλες περιόδους. Τί λες να φέρουμε σιδηροδέσμιο το Δήμαρχο στην πλατεία να σου ζητήσει συγνώμη που τόλμησε να διαφωνήσει με τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ????

      Διαγραφή
  24. η γνωμη του δημαρχου στη καλπη. Και οχι στο δημαρχειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνεχιζεις να λες μακακιες, στον κοσμο σου εσυ.Ολους τους δημαρχους φυλακη

      Διαγραφή
  25. Ρε 1:52
    Μού θυμίζεις έναν καθηγητή πού είχα στο λύκειο πού αντί για μάθημα έκανε πολιτική προπαγάνδα, και όσοι ήμασταν αντίθετοι μας έβγαζε έξω,μονο οι υποτακτικοί και οι αδιάφοροι έμεναν μέσα, αυτήν την λογική ενστερνίζεσαι?
    Αυτή είναι η αριστερή Ελευθερία ?
    Η το έξω πού περιγράφεις προσδοκά κιμπουτζ και Κολχόζ στην Σιβηρία?
    Ότι δικαίωμα έχει ένας καθηγητής να κάνει αγώνα να φωτογράφιζεται και να ανοίγει ομιλίες βουλευτών,το ίδιο δικαίωμα έχει να εκφέρει την γνώμη τού και ο δήμαρχος.
    Άσχετα αν σε τοπικό επίπεδο η σε επίπεδο εργασιών τού Δήμου τον κράζω.
    Και βγήκε η τοπική τού σύριζα να κράξει τον δήμαρχο, αλλά για τον δάσκαλο πού συντροφεύει τον βουλευτή τής Αλμωπίας κωφεύει και τυφλώνεται.
    Δεν είναι έτσι παιδιά κρατήστε ίσες αποστάσεις και προσχήματα, και μην πουλάτε παραμυθα ότι το δημοψήφισμα δεν είναι κομματικό.
    Συγκεκριμένο κόμμα το επέλεξε και το κατεύθυνε ,υπερασπιζομενο την πολιτική τού πού μας έφερε όλους σε μια δεινή θέση πού όμοια τής άκουγα μόνο από τούς ηλικιωμένους, το συγκεκριμένο κόμμα το έκανε όχι κανένας μορφωτικος σύλλογος.
    Άρα η ψήφος στο δημοψήφισμα είναι κομματική όσο και να προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο.
    Η προσπάθεια φίμωσης των αντίθετων φωνων και η αναγωγή τούς σε ντουβάρια δεν προδιαθέτει δημοκρατικό κόμμα με δημοκρατικες αρχές ,αλλά σταλινικό καθεστώς πού η είσαι μαζί μας αλλά θα σου υπαγορευουμε τι θα πεις η είσαι αντίθετος και άρα ντουβάρι, άχρηστος άσχετος κλπ.
    Καλό δημοψήφισμα να έχουμε και να νικήσει η Ελλάδα και η δημοκρατία όχι ο σταλινισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο συριζα καλα θα κανουν να δουλεψουν λιγο και να αφησουν τις ανακοινωνησεις. Αυτη ειναι η πρωτη φορα αριστερα, ποιο φασιστες σπο τους φασιστες, απαγορευση ελευθεριας λογου!!! Εδω εκανε κυβερνηση με τους ΑΝΕΛ, τι περιμενεις, ταυτιστηκε με τη χρυση αυγη... ουστ ψευτιαριστεροι, αληθινοι φασιστες!!#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λετε -λετε ολοι σας μλκες ,και δεν πιανετε την ουσια κ να σχολιασετε ..ποιος μας εφερε σ αυτη την κατασταση ...της ξεφτιλας της ΕΛΛΑΔΑΣ κ των ΕΛΛΗΝΩΝ και να τα γμστε ολα τα λαμογια ,κλεφτρονια, που απο το 74 και μετα κοιταζαν το σαρκιο τους κ πως θα ξεπουλησουν την χωρα {και μη ξεγιελιεστε το πολιτικο συστημα στη μασα κ στο συμφερον γινονται μια γροθια -απ την μια ακρη -ως την αλλη ,σημερα εμεις ,αυριο εσεις} Οσο για την δημοκρατια που την εχετε ξεσκισει--ξεκολωσει ο καθενας κατα το δοκουν ....δεν αλλαζει πολλα πραγματα μ αυτην της "χουντας" -οπως αποκαλειτε !!!!!!! Αλλα τι να πω ...ως φαινεται ειστε νεαροι ....ακομη τσουτσεκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ωραίο διάλογο κανεις.
    Αλλά αφού οι διδάσκοντες αυτοί πού εσύ επέλεξες να κυβερνάνε κάνουν τα ίδια και χειρότερα βρίζοντας, απειλώντας η φεύγοντας όταν δεν τούς παίρνει τα ίδια κάνεις και εσύ.
    Στην χούντα αγαπητέ εκδιώχθηκαν όλοι αριστεροί, δεξιοί κεντρώοι φιλελεύθεροι, δεν υπέφερε ΜΟΝΟ η αριστερά.
    Αν ανατρεξεις την ιστορία θα δεις και θα μάθεις ότι για πολλά δεινά υπεύθυνη ήταν η εσωτερική αριστερά.
    Και αφού λες ότι είσαι μεγάλος (ηλικιακά έστω) κάτι θα έχεις ζήσει.
    Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τούς, Αυτό το συνονθύλευμα με κομμάτια από ΠΑΣΟΚ, ανελ, διαφοροποιημενους κκεδες και μετασχηματισμενους του συνασπισμού με την προσθήκη καθηγητή πού από θεωρητική οικονομία πάει καλά, αλλά στην πράξη απέδειξε ότι όπως οι περισσότεροι στα δύσκολα έκανε ουαου διακωμωδωντας όργανα και θεσμούς που σέβονται κράτη και λαοί και νομίζοντας ότι έχει να κάνει με φοιτητακια κατατρόπωσε τις αγορές χορεύοντας τσιφτετέλια όπως είπε το άλλο θέατρο πού ακροβατει μεταξύ επιδειξιομανιας και ανήλικης που ποσταρει στο fb για ένα like ελπίζοντας όταν μεγαλώσει να μοιάζει στην ζωή..
    Αν βγει το όχι και τα καταφέρετε πράγμα δύσκολο.
    Όλοι θα υποκλιθουν.
    Αν βγει το όχι και πιάσουμε αποπατω και πάρουμε πόδι από ευρό κλπ, τότε να σας δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μηπως εχετε απομακρυνθη ελαφρως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News