Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτες εικόνες στο μπλόκο της Αψάλου: Ο κόσμος χορεύει μαζί με τους αγρότες - Σκληρή απάντηση στον Σηφάκη

Απάντηση των αγροτών στον Γιάννη Σηφάκη

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι κινητοποιήσεις των αγροτών και κτηνοτρόφων στο μπλόκο της Αψάλου.

Μάλιστα, αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει προηγούμενο, με απλούς πολίτες που περίμεναν στην αναμονή όσο ήταν κλειστός ο δρόμος να κατεβαίνουν από τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα και έστησαν τον χορό μαζί με τους αγρότες.

Απάντηση των αγροτών στον Γιάννη Σηφάκη

Όπως δήλωσαν στο Aridaia News εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, αυτή είναι η δική τους απάντηση στις λασπολογίες, όπως τις χαρακτιρίζουν, του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος με ανακοίνωσή του δήλωσε οι έντονες διαμαρτυρίες χθες στο γραφείο του «προέρχονται από πολιτικές επιδιώξεις κάποιων (κυρίως μελών αντιδημοκρατικών κομμάτων που προσπαθούν να ψαρέψουν στα θολά νερά)».

Όπως λένε οι αγρότες, ο κόσμος όχι μόνο δεν δυσανασχετεί με το κλείσιμο των δρόμων, αλλά βρίσκεται στο πλευρό τους.
 

 

61 σχόλια:

  1. Όσο ο κόσμος είναι ενωμένος δεν έχει να φοβάται τίποτα μη παρασύρεστε φίλοι μου απο τίς διχόνοιες που σπέρνουν κάποιοι !!! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει τρελαθεί ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρε αθανατη καρατζοβα.. συγκινηθηκα.. ενας αριδαιωτης της θεσ/νικης.. μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάσπη ο ένας στον άλλον! Αυτή είναι η "πολιτική" στην Ελλάδα πλέον! Αντί να κάνουν πράξεις αυτά που υπόσχονται προεκλογικά και έργα για αναβάθμιση της χώρας μας... μόνο κατηγορίες στους αντιπάλους τους,για να μη χαθεί η καρέκλα!
    Προσπαθούν να διχάζουν τον λαό με δικές τους παρεμβάσεις και δικά τους σχόλια!
    Λοιπόν αφού επιτέλους άρχισε ο ξεσηκωμός μας,ας παραμείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά! Μην παρασύρεστε από τη προπαγάνδα που κάνουν όλοι οι άσχετοι ΚΑΡΕΚΛΑΔΕΣ!
    Ένας δεξιός παλιά - συριζαιος περσινός και τώρα πλέον στο ψάξιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γισ ολα φταιει το συριζα; Οι αλλοι που μσς εφεραν εδω. Τιποτα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπηρξαν και αλλοι με τοσα πολλα ψεματα σε τοσους λιγους μηνες?εκανε αλλο κομμα δημοψηφησμα και μετα να παει αντιθετα με το αποτελεσμα?

      Διαγραφή
  7. Καθε φορα που γινεται κατι που τους τρομαζει η θετει σε κινδυνο τις καρεκλες που καταλαμβανουν απο την ψηφο των πολιτων , η μονη απαντηση που εχουν να δωσουν με ευκολια , λες κ απευθυνονται σε τριτοκοσμικους ειναι η φραση ,
    ''καραμελα'' ακροδεξια στοιχεια ειναι αυτα που επιδιωκουν να αμαυρωσουν το εργο της κυβερνησης.
    Αυτοι τελικα αποδειχθηκαν πιο αρπακτικα , ψεφτρονια και ανικανοι απο τους προηγουμενους. Το χερι μου δεν πηγαινε να τους ψηφισω αλλα ηθελα να βγουν , για να εχει ο κοσμος αποψη κ απο αριστερη κυβερνηση.
    Αν ηταν σωστοι θα εκαναν οτι υποσχεθηκαν . Γιατι να τους δεχθω , μειωσαν τους μισθους τους εστω στα 2.000 ευρω ??? Εκοψαν τοσα απο ολους αλλα τα δικα τους κεκτημενα καλα κρατουν. Μια ζωη αεριτζιδες και κατηγορουν οσους τους ενοχλουν ακροδεξιους λες κ αυτα τα κομμουνια καλυτερα ειναι.
    Αηδια, ντροπη, ξεφτιλα , χειροτεροι. Τιποτα για την ανεργια, τιποτα για αναπτυξη, τιποτα για την υγεια, αδιαφοροι κ επικυνδινοι για την παιδεια . Το συμφωνο συμβιωσης ηξεραν να το περασουν, εκσυχρονιστες της πλακας κ του καφε. Καλα τους κανουν κ λιγα ειναι. Ενωμενοι ολοι να σταθουμε ορθιοι, οπως τα καναμε ας προσπαθησουμε ξανα να ξαναγεννηθουμε απο τις σταχτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμπρος αδελφια ηρθε η ωρα να χυθει ακομη και αιμα....ορματε τους...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πρώτος που θα την κανει θα εισε εσυ παλιοκοτα.

      Διαγραφή
  9. ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΖΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο είμαι απτά Γιαννιτσά γυρνούσα απτο ποζαρ και μπορεί να περιμέναμε αλλά δεν πειράζει. Οι άνθρωποι του χωριού μας κερνουσαν όλους φαγητό και ποτό και εκτός από τα ιχ υπήρχαν και 3 λεωφορεία με τουρίστες .Μαρία Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΩΡΑΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδια που ειναι η κυρα θοδωρα να συρει τον χορο?? αυτη πανηγυρι για πανηγυρι δεν αφηνε.. ποιον φοβαται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετιμαζεται να ΨΥΦΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ η κ.αντιμνιμονιακια....παρτακισα!!!!

      Διαγραφή
  13. Γιάννης Σηφάκης: Αυτό που είπα είναι ότι οι ακρότητες που συνέβησαν στο γραφείο μου ( που καταδικάζονται από κάθε σώφρονα και λογικό άνθρωπο της Πέλλας) προέρχονται από ακραία στοιχεία που αμαυρώνουν των αγώνα των αγροτών που παλεύουν για το δικιο τους.Δήλωσα ότι είμαι δίπλα στον μικρό και μεσαίο αγρότη της Πέλλας και όλης της χώρας. Ακόμη ότι ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος για λύση προβλημάτων. Όλα τα άλλα είναι διαστρεβλώσεις και επιτηδευμένες παρερμηνείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σηφάκη αν ψηφίσεις στην Πέλλα μην πατήσεις... ( Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή..)

      Διαγραφή
    2. αστο γιαννη δεν παει αλλο....καλυτερα να πεις Συγνωμη και να φυγεις απο αυτο το συνοθυλευμα της αριστερας..που μονο αριστερα δεν ειναι..η χουντα αφησε και κατι ..εσεις τα διαλυσατε ολα..ενας φιλος

      Διαγραφή
    3. Εσύ σαν κόμμα έχεις καταδικάσει τα γεγονότα στην μαρφιν και την εκτέλεση των 2 παλικάριων τς Χ.Α;μήπως εσείς είστε οι ακραίοι;

      Διαγραφή
    4. Κ ΣΗΦΑΚΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕΝ ΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΤΕ.. ΕΣΟΔΑ ΜΕΙΩΝ ΕΞΟΔΑ(ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΗΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ) ΕΠΙ 27.5% ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΓΑ.. ΣΥΝ 26% ΦΟΡΟ ΣΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 75%. ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΠΑΣΤΕ.. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΣΥ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ??

      Διαγραφή
    5. Γιατί εκπλήσσεσαι κυρ Γιάννη μου.
      Σανό ταΐζεις, κοπριά θα πάρεις

      Διαγραφή
    6. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ Κ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ; ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

      Διαγραφή
    7. Το δίπλα πώς ακριβώς το εννοείς? Ούτε ελάχιστο ψηγμα αξιοπρέπειας;

      Διαγραφή
  14. τι καθεσαι ακαι ασχολείσαι ρε Γιάννη με τους λασπολόγους, όπως θέλουν τις γράφουν τις ειδήσεις. Εσύ κάνε την προσπάθεια σου, να έχεις την συνείδηση σου καθαρή και μην φοβάσαι τίποτε. Εμείς τέτοιους ανθρώπους σαν και σένα θέλουμε να μας εκπροσωπούν, δεν θελουμε τους πολιτικάντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα του λες τι ασχολητε με λασπολογους (εγω δυο βιντεο ειδα παραπανω), και εφοσον εχει τυπος σαν και σενα που θεωρουν οτι τους εκπροσωπει....ε τι να πω, τι πινεις και δεν μας δινεις? αντε κανε ερωτα τωρα...

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη. ρε 11:51 το 99% του πληθησμου της χωρας και το 100% του νομου πελλας ειναι λασπολογοι μας λες.... ερε ουτε το ελικοπτερο δεν θα προλαβετε η ωρα πλησιαζη.

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 11.51.ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΣΟΥΡΡΡΡΡΡ,ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΓΛΥΦΤΗ

      Διαγραφή
    4. 11.51 ΡΟΥΦΑ Τ'ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.. ΜΕΤΑΚΛΕΙΤΕ.. ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΗ

      Διαγραφή
  15. καλα τα λες. μη πας στον Αψαλο, ειναι ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ εκει ολοι.
    Πάνε στην Μυτηλινη να τους πεις και εκει πως ta HOT SPOT ειναι για το καλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EKTOS APO TOYS VOULEFTES, KANEIS ALLOS DEN KATADIKAZI AFTA POU EGINAN STA GRAFIA SAS KIRIE SIFAKI K A N E N A S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
  17. Μπραβο παιδια ετσι ολοι μαζι οι ελληνες μια γροθια!!!! Τα ψεματα ηρθε η ωρα να πανε σπιτι τους. Χωρις χρωματα μονο χρωνμα η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπραβο ρε αψαλος ειμαι απο σαλονικα και ειμουν κ εγω εκει εισται απαιχτη επρεπε να ειχατε και το παιδι που τραγουδαει και παιζει λυρα απ το χωριο σας κ. σηφακη καλα σας εκαναν στο γραφειο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σίγουρα φταίνε και οι προηγούμενοι για τη σημερινή κατάντια αλλά η αριστερά έλεγε οτι ήταν με τις λαϊκές τάξεις και την αγροτιά,τους βιοπαλεστες μπλα. Μπλα..η γενικευμένη έκρηξη του κόσμου προκλήθηκε με τη θέση που πήρε η αριστερά σε όλα αυτά τα προβλήματα της χώρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αριστερα τον λιγο χρονο που κυβερνα βλεπει να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα που εφτιαξαν οι προηγουμενοι με οσο πιο πολυ κοινωνικη ευαισθησια γινεται μεσα στην επιτροπεια και μεσα στην Ευρωπη.Σε λιγο που θα τελειωσει αυτη η φαση θα δεις αριστερη πολιτικη και φυσικα αλλο κλιμα στην κοινωνια

      Διαγραφή
  21. Να φυγουνε ολοι απο τη χωραμας Δ.Ν.Τ Τρο'ι'κα και να πάμε στη δραχμούλαμας να ηρεμήσουμε. Ο ποιητης ειπε: Μή λοισμονατε τη χώραμου. Οξω ολοι οξω ντέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μπραβο στους αγροτες τις αλμωπιας, συχαρητηρια στα παιδια τις συντονιστικης επιτροπης για ολη την οργανωσι, συνεχιστε δυνατα ειμαστε μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μπραβο στους αγροτες τις αλμωπιας, συχαρητηρια στα παιδια τις συντονιστικης επιτροπης για ολη την οργανωσι, συνεχιστε δυνατα ειμαστε μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε αντε βουλωσε το τουλαχιστον.εχεις το θρασος κ απαντας καθε λιγο.ξεπερασατε τον παπανδρεου με το λεφτα υπαρχουν.οι μεγαλυτεροι πολιτικοι απατεωνες ψευτες.τουλαχιστον ακουγε τα σχολια κ μουγκα, καθε λιγο ν απαντας με νεες δικαιολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι νομίζετε εσείς που συνταχθήκατε με τις πολιτικές και τα εγκλήματα των προηγούμενων ανδρείκελων τα οποία εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό,δεν θα πληρώσετε; Ήρθε η ώρα και μην σας πω ότι άργησε κιόλας...Υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Agrotes-kai-apokleismenoi-odigoi-xoreyoyn-pontiaka-sto-dromo-Vinteo/571672 ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ.. ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.. ΠΑΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και είπε ο Τσίπρας "θα χτυπούν ζουρνάδες και νταούλια και θα χορεύει η Τρόικα" τελικά Τσίπρα μήπως έγινε το αντίθετο???? Το χτυπούν ο Λαός σου και εσύ χορεύεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το έδειξε και στον σκαι το πρωί και οι δημοσιογράφοι είπαν τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. νηστικό αρκούδι δεν χορεύει...... Κατάντια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.....ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΩΝ, ΦΙΛΕ ΣΗΦΑΚΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΤΣΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚΟΛΟΜΑΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ

    ΥΓ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΗ ΟΥΤΕ ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
    Η ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΝΗΜΟΜΙΑ, ΚΛΠ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωρε αντε παντε και δουλεψτε και σφηστε τα πανηγυρια.

      Διαγραφή
  32. kato o siriza..na erthei epitelous mia sovari kivernisi na kivernisei auton ton topo!! tsipras, varoufakides, lafazanides, zoes...mas eferan edo pou ftasame!!! oust!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σηφακη ο λαός ξύπνησε άλλο δεν τρώει κουτοχορτο.... Αυτό φοβάστε που οι Έλληνες χωρίς αποκομματα, χωρίς κομματικες ταμπέλες και ταυτότητες, έγιναν μια γροθιά.... Αυτό που είδατε στα Γραφεία σας είναι μόνο η αρχή, αυτό που είδατε να χορεύουν στο μπλόκο αψαλου τουρίστες συνελληνες δείχνει την ενότητα του λαού. Τελείωσαν τα ψέματα, ο φόβος σας κυριευει.... Αντε σηφακη καλή χονεψη τα κεμπρεδες(κοπριες) που εποικανε σε δωρον οι αγροτ'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πρωτη φορα αριστερα τετοιο Γ@@@$% ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. eipe kapote Γουίνστον Τσόρτσιλ prothipourgos tis agglias...ean thelete na exafanistei i aristera..afiste tin na kuvernisi ena xrono!!! meta apo ekato xronia ta logia tou les kai profitika..pianoun stoxo !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συνεχιστε Παιδια...Μην Σταματατε..Ειμαστε Στο Πλευρο Σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ολοι ενομενει ποτε ητημενοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ενωμένοι θα νικήσουμε όλοι οι ελληνες μαζι μια γροθιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΝΔ 97
    ΣΥΡΙΖΑ 96
    ΠΑΣΟΚ 31
    ΠΟΤΑΜΙ 24
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 46
    ΑΝΕΛ 12
    ΚΚΕ 7
    ΚΙΔΗΣΟ 4
    ΧΑ τριτο κομμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χορέψτε χορέψτε να δουμε στο τέλος πιός θα χορεψει καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News