Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Η Γιαννιτσιώτισσα που τρέλανε την Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η τηλεθεάτρια αποκάλυψε στην αγαπημένη παρουσιάστρια πώς γνωρίζονται, τότε εκτυλίχθηκαν στο πλατό απίστευτες σκηνές

Κυριολεκτικά στο πάτωμα βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη όταν έμαθε ότι η τηλεθεάτρια που κέρδισε τα 9.000 ευρώ στην εκπομπή είχε κερδίσει και στο παρελθόν ένα αυτοκίνητο από την εκπομπή "Ελένη".

Όταν η τηλεθεάτρια αποκάλυψε στην αγαπημένη παρουσιάστρια πώς γνωρίζονται, τότε εκτυλίχθηκαν στο πλατό απίστευτες σκηνές.

Πραγματικά, σ' αυτήν την περίπτωση της τηλεθεάτριας ταιριάζει απόλυτα η παροιμία: «Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει».

4 σχόλια:

  1. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!! ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε λιγο να την βάλουμε δίπλα στους ευνικους ήρωες? τι άλλο θα ακουσουμε για το βούρλο της διπλανης πόρτας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε να μιλάς όμορφα και να μην κατακρίνεις κανένα... Γιατί όταν θα κατακρίνουν και σένα αυτό θα σε πειράξει.. Ο κάθε καθένας κάνει την δουλειά του. Φιλικά και πάντα γνώμη μου!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News